Com associar-se a DIGIGRUP-EA3?

Ens envies un correu electrònic a digigrup(@)digigrup.org amb les dades de sota. Les altes noves gaudiran des de el primer moment de tots els serveis de la entitat.

Pertànyer a DIGIGRUP-EA3 només suposa un cost de 25,00 € anuals de Quota Bàsica, però si vols ajudar a que els nostres projectes avancin encara més, tens la possibilitat de incrementar la teva aportació amb una quota voluntària. Si a la mateixa casa hi ha altres radioafeccionats, (dona, fills, etc), també poden gaudir dels avantatges de ser socis de ple dret amb una Quota Familiar de 15,00 €.

DIGIGRUP-EA3 manté la xarxa APRS, DMR, C4FM i Echolink a Catalunya, ajuda en la configuració de programes per l'activitat digital (FT8, APRS, etc...) i manté convenis de descomptes amb empreses del sector (XBS Telecom). L'assegurança de responsabilitat civil contractada compleix els requisits que Telecomunicacions exigeix.

Ara també pots pagar la teva quota d'associat i fer donatius per PayPal al correu digigrupea3@gmail.com (Recordeu posar com a referència del pagament el vostre indicatiu).


Dades sol·licitades

 

Conferència *RadioCat* a Echolink

Servidor IPSC-2 Catalunya per el Reflector 4714

Servidor YSF-C4FM Catalunya

Servidor XLX025 Catalunya

Enrere